Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ بحث پرداخت نکردن و راه‌های گذر از پرداخت مالیاتی که پزشکان این روزها در مطب‌های خود رقم می‌زنند همچنان بر قوت خود باقی است و راه حل مناسبی برای این اتفاق شکل نگرفته است.

در این میان تنها پزشکان نیستند که دنبال  پرداخت نکردن مالیات هستند؛ مشاغلی هم در داخل کشور وجود دارند که به صورت سالانه از پرداخت معاف بوده‌اند، در این بین کارشناسان این حوزه معتقدند برخی از این مشاغل که معاف از پرداخت مالیات هستند ضربه هایی را به اقتصاد وارد می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا گفتگویی با دکتر مهدی تقوی، استاد دانشگاه، داشتیم که در ادامه خواهید خواند:

تقوی در رابطه با این موضوع که چرا برخی از مشاغل از پرداخت مالیات معاف هستند به برنا گفت: در این رابطه دو مبحث وجود دارد: 1- واحدهایی که تحت نظارت دولت مشغول به فعالیت هستند، چون تمامی مالیات‌ها به خزانه دولت باز می‌گردد این واحدها و سازمان ها خود تحت نظارت قوه مجریه اداراه می شوند از پرداخت مالیات معاف هستند. 2- مشاغل کاذبی مانند دستفروشی که در سطح جامعه به وجود آمده است، به دلیل اینکه سازمان دهی مشخصی در رابطه با ایجاد این دست مشاغل وجود ندارد و همچنین مرجع قانونی برای ثبت میزان درآمد آن ها تا بحال شروع به کار نکرده است مالیات نمی دهند.

وی در خصوص اینکه عدم پرداخت مالیات چه صدماتی را می‌تواند به اقتصاد وارد کند؟ افزود: نمی‌توان گفت پرداخت نکردن مالیات از سوی این مشاغل آسیب ها و صدماتی را به اقتصاد وارد می کند، برای مثال اگر واحدهایی که تحت نظارت دولت هستند خود درآمدزایی انجام دهند تمامی درآمدحاصل از فعالیت ها به خزانه دولت واریز می شود و در نتیجه نکته ای مثبت در این رابطه است، همچنین در خصوص مشاغل کاذب نیز، این افراد از سر ناچاری و بیکاری به سمت این مشاغل گرایش پیدا کرده اند و درآمدی نسبتا زیادی را نیز ندارند تا ضربه هایی را به اقتصاد کشور با نپرداختن مالیات بزنند.

این استاد دانشگاه در پایان در خصوص بحث برانگیز بودن مالیات جامعه پزشکان نیز تصریح کرد: در این رابطه متاسفانه به این دلیل که دفاتر قانونی برای ثبت درآمد پزشکان وجود ندارد و نمی توان به صورت صحیح میزان آن را حساب کرد در نتیجه پرداخت مالیات این قشر از جامعه بحث برانگیز شده است.

در این خصوص دولت و سازمان امور مالیاتی می‌توانند با ایجاد دفاتر قانونی برای ثبت میزان درآمد جامعه پزشکان و همچنین تعیین  تعرفه های یکسان و نظارتی دقیق بر روی این موضوع، میزان درآمد آنان را تخمین زده و به آن میزان از آن ها مالیات دریافت کند تا هیچ شک و شبهه در این خصوص دگیر وجود نداشته باشد.

خبرنگار: امجد عبدی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد بیکاری درآمد دولت برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۱۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم گفت: درآمد حاصل از کدهای ساختمانی در سال گذشته ۱۲۴ درصد محقق شده است.

محمد وحید نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با بیان اینکه نقشه راه از ابتدای سال ۱۴۰۲ مشخص بوده است، اظهار کرد: به همت مجموعه مدیریت شهری درآمد شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ به صورت ۱۰۸ درصدی محقق شده است.

وی با اشاره به سهم شهرداری مرکز در تحقق درآمد سال ۱۴۰۲، افزود: عملکرد شهرداری مرکز در حوزه نقدی ۱۰۱ درصد و در حوزه غیرنقدی ۱۲۱ درصد بود.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم در زمینه عوارض نوسازی تصریح کرد: در راستای فرهنگ سازی و مشارکت با شهروندان شاهد تحقق ۷۸ درصدی در این حوزه بوده‌ایم که با توجه به سوابق گذشته قابل توجه است.

وحیدنیا با اشاره به سهم عوارض ساخت‌وساز از درآمدهای شهرداری، ادامه داد: درآمد حاصل از کدهای ساختمانی در سال گذشته ۱۲۴ درصد محقق شده است.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم با اشاره به تفکیک تحقق درآمد تصریح کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری ۱۴۰ درصد، در بحث اوراق مشارکت ۱۰۰ درصد، در مالیات و ارزش افزوده ۱۸۰ درصد و در حوزه وام دریافتی مجموعه مدیریت شهری شاهد ۱۱۷ درصد تحقق درآمد بوده است.

وحیدنیا با اشاره به سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده، گفت: طی سال‌های اخیر اداره کل مالیاتی استان قم پیگیری‌هایی را برای پرداخت مالیات شرکت‌های بزرگ در استان انجام داد که سهم خوبی بر ارتقای درآمدهای شهرداری از این طریق داشت.

وی ادامه داد: تلاش ما این است که با سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده برای مردم قم امکانات و تسهیلات رفاهی همچون پروژه‌های تقاطع غیرهمسطح یا بوستان‌های شهری ایجاد شود و این موضوع را اطلاع‌رسانی کنیم تا مردم بدانند این بخش از مالیات کجا مصرف می‌شود.

کد خبر 749948

دیگر خبرها

  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها ۸.۳ میلیارد دلار به کشور ضرر می‌زند
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • سپاه: نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور
  • راز صفر شدن مالیات 50 درصد اصناف خرد در کشور
  • نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد